Cum arată sânii unei paciente operate de falsul medic italian Matteo Politi - FOTO


Doctorul Radu Ionescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Ortopedie și Chirurgie Plastică MedLife, a prezentat ”rezultatele” muncii falsului medic Matteo Politi.

URMEAZĂ IMAGINI ȘOCANTE!

Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, spune doctorul Radu Ionescu. Doctorul estetician povestește cum unul dintre pacienții falsului medic italian Matteo Politi s-a prezentat la el în cabinet pentru a încerca să rezolve ”situația lăsată de impostor”, o mutilare în urma unei operații de augmentare cu mastopexie.

Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a explicat doctorul Radu Ionescu, în postarea de pe Instagram, conform Libertatea.ro.

Pacienta trebuie să tea un an până când e va putea interveni și reconstrui zona, dar există riscul ca acest lucru să nu mai fie posibil.

operatie-1-412x620.jpg

operatie-2.jpg

Comentarii Facebook