Soldații ruși la un pas să împuște un general care i-a forțat să atace


Soldații ruși au fost la un pas să împuște în regiunea Donbas un general care a încercat să îi forțeze să treacă la ofensivă.

O conversație surprinsă de Serviciile Secrete Ucrainene (SBU) prezintă discuția unui soldat care se plânge că a rămas doar cu o treime din brigada sa de peste 600 de oameni.

Soldații ruși sunt gata să-și omoare generalii, care îi forțează să treacă la ofensivă. În regiunea Donețk, soldații ruși aproape că l-au împușcat pe generalul Valery Solodchuk și gărzile lui, care au venit să înfrâneze rebeliunea și să-i forțeze pe soldați să continue. luptă. Prin urmare, generalul rus a fugit", se arată în comunicat, potrivit Unian.

Serviciile britanice au precizat că, în cele trei luni de la invazie, armata rusă a avut pierderi masive în rândul ofițerilor, ceea ce va avea un impact negativ asupra tentativei de modernizare a armatei. De asemenea, moralul trupelor este la pământ.

SBU mai susține că soldații ruși care au fost trimiși să lupte împotriva Ucrainei vor să fugă acasă cât mai curând posibil.

Comentarii Facebook