Sambata 28 Ianuarie

O femeie adoptată când era bebeluş a descoperit că are o soră, după mai bine de 50 de ani: „A fost ca și cum mi-aș fi găsit celălalt picior”


O poveste de viață emoționantă a fost adusă în fața publicului. După mai bine de 50 de ani, o femeie crescută cu multă dragoste de mama ei adoptivă a făcut o descoperire remarcabilă, datorită unui kit ADN, din curiozitate. Femeia a aflat că are o soră, ambele fetițe au fost date spre adopţie de mama lor biologică.

Diane Ward, în vârstă de 58 de ani, a fost dată înspre adopţie de mama ei, adolescentă la acea vreme, când era bebeluş. Ulterior s-a mutat din SUA în Marea Britanie în 1999, alături de soţul ei, Colin. Nu avea nicio idee că ar mai putea avea o soră până când s-a gândit să facă un „mic experiment”. Curioasă în legătură cu rădăcinile ei din State, și-a cumpărat un kit MyHeritage ADN. În cele din urmă a descoperit că are un verişor de-al doilea şi i-a trimis un mesaj pe reţelele de socializare. După ce au discutat, Diane, din Devon, a rămas uimită să afle că are o soră în Arizona de care nu ştiuse absolut nimic în toţi aceşti ani, scrie observatornws.ro.

Când am vorbit cu ea pentru prima dată pe Zoom, a fost un sentiment incredibil - a fost ca și cum mi-aș fi găsit celălalt picior. Când am cumpărat trusa de ADN, m-am gândit că ar fi grozav să văd dacă sunt un sfert germană sau dacă am niște sânge irlandez în mine. Nici nu știam de existența ei. Mama m-a avut la 18 ani și am fost dată unei familii adoptive. Am avut ca informaţie doar prenumele ei, ceea ce era destul de comun, așa că a fost foarte dificil să pornesc căutările. De-a lungul vieții însă am încercat mereu să aflu mai multe informații”, a mărturisit Diane, potrivit surse citate.

În ciuda faptului că nu știau de existenţa una celeilalte, surorile au crescut în acelaşi oraş, în Michigan. Au descoperit că au foarte multe în comun, inclusiv faptul că ambele au fost date spre adopţie de mama lor biologică. Luna viitoare, Diane va face o călătorie de 8.000 de mile până la locuinţa de pe plajă a lui Mary, pentru o întâlnire mult aşteptată şi extrem de emoţionantă.

Comentarii Facebook