Duminica 28 Aprilie

Șoferi, păcăliți la fiecare alimentare! ANPC a închis o benzinărie Lukoil după ce a descoperit că ,,se fura la pompă” - VIDEO


Păcălelile comercianților sunt din ce în ce mai frecvente. 

La Cioplani, o benzinărie a fost închisă, după ce inspectorii ANPC a descoperit că șoferii erau înșelați la fiecare alimentare.

Echipele de control au descoperit nereguli care ţineau de calibrarea pompelor de alimentare cu carburant.

,,Mai exact, la momentul controlului, operatorul economic comercializa produsul benzină ECTO 100.

La ridicarea pistolului din pompa de alimentare fără acţionarea acestuia, pe display-ul pompei se evidenţia: Litri 0,04 respectiv 0,05, Lei 0,30 respectiv 0.37.

La determinarea cantităţii de produs cu vasul etalon de 20 litri, la cele două pompe s-a constatat o diferenţă în minus de 0,05 respectiv 0,07 litri. De asemenea, au fost identificate la comercializare produse care nu erau depozitate în condiţiile stabilite de producător", au precizat comisarii ANPC. 

Benzinăria a fost închisă temporar, primind amenzi contravenționale în valoare de 55.000 lei.

,,Am primit informația legată de “furtul” la pompă în urmă cu foarte puțin timp. Am considerat că se impune urgent verificarea și sancționarea acestuia.

Indiferent de cât de puțini bani sunt “făcuți” aşa și indiferent care este dimensiunea financiară a celui care o face acest lucru este de netolerat.

De fiecare dată am sperat că lucrurile se vor îmbunătăți în urma acțiunilor noastre, din păcate văd că acest lucru nu se întâmplă la nivelul pe care ni-l dorim.

Avem suficient de multă mină în pixuri pentru a ne lupta cu orice fenomen de acest gen”, a declarat  Paul Anghel, director general ANPC, potrivit financialintelligence.ro


Comentarii Facebook