”Dă-l dracu’ de telefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru” - Tudor Chirilă ceartă un spectator nesimțit


Actorul Tudor Chirilă a relatat cum a fost întrerupt spectacolul de la Teatrul de Comedie, din cauza unui telefon care a sunat. 

Telefoanele mobile au apărut la noi prin 96. De atunci au trecut 28 de ani și ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară la Căsătoria, la Teatrul de Comedie.

Probabil că dacă era scena mea aș fi oprit spectacolul. Măcar pentru a-l face să înțeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea.

Aș mai adăuga că vedem fețele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne și aș zice că e urât, urât rău.

Teatrul nu e cinematograf. Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii și invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, ușor de frânt. Dă-l dracu’ de telefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru.

Sau nu, poți s-o spui, nu mai tre’ s-o și arăți. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la Căsătoria”, a scris îndrăgitul actor Tudor Chirilă.

Comentarii Facebook