S-a descoperit cine a dat spargerea la tonomatul din curtea Poliției Galați. Hoțul a fost chiar proprietarul chioşcului. Detaliul care l-a dat de gol


Misterul spargerii date la tonomatul din curtea Poliţiei Rutiere Galaţi a fost elucidat. Hoţul care a furat banii din aparatul de taxe şi impozite este chiar cel care a dat alarma, proprietarul centrului de copiere în care se afla tonomatul. Faptul că proprietarul a ştiut exact care este suma furată din aparat a fost primul indiciu pentru oamenii legii.

Citește și: Hoți cu tupeu: Au dat o spargere chiar în curtea Poliţiei. Anchetatorii nu-şi dau seama cum au acţionat

Poliţişti criminalişti au fost la faţa locului, pentru a face cercetări. Acolo se afla şi proprietarul spaţiului comercial care le dădea poliţiştilor informaţii intenţionat greşite, pentru a îi induce în eroare. Au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere, a fost văzut intrând în acel spațiu comercial, dar nu a fost considerat suspect, pentru că este proprietarul a acelui spațiu.

Bărbatul s-a dat singur de gol

Ceea ce l-a dat de gol a fost fapul că în momentul în care a fost întrebat ce sumă era în aparatul respectiv a răspuns fără să stea pe gânduri, 20.000 de lei. Exact suma care a dispărut și care a fost comunicată oficial de către anchetatori. 

Polițiștii au decis să-l rețină și să-l ducă la audieri, unde a recunoscut într-o oarecare măsură fapta, dar a refuzat să spună polițiștilor ce a făcut cu banii. Niciun leu din cei 20.000 nu a fost recuperat până acum. Bărbatul a fost propus pentru arestare preventivă, în schimb, procurorii au decis să-l plaseze în control judicar pentru 60 de zile.


Comentarii Facebook