Explozie devastatoare într-un bloc: 19 apartamente şi două maşini, distruse după o deflagraţie provocată de o butelie


Cel puţin 19 apartamente şi două autoturisme au fost afectate în urma exploziei unei butelii într-un bloc din municipiul Vatra Dornei, au anunţat, marţi, 4 octombrie, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Totul s-a petrecut în această dimineață, puțin după ora 8, atunci când bătrâna de 79 de ani s-a trezit și a vrut să pună o aerotermă în priză. Nu a simțit mirosul de gaz de la butelie, iar explozia a fost extrem de violentă.

explozie dorna 1.jpg

Apartamentul femeii era la parter, iar până la etajul doi toate ușile au fost pur și simplu îndoite. Practic, la etajul doi o familie nu a mai putut părăsi locuința din cauza ușii care s-a blocat. În urma suflului exploziei, apartamentul femeii a fost distrus în totalitate și alte 19 apartamente au fost afectate.

Acum, o echipă de la Inspectoratul Teritorial pentru Construcții se află la fața locului pentru a verifica integritatea clădirii. Au mai fost avariate și două autoturisme care erau parcate în fața blocului.

explozie dorna 2.jpg

Pur și simplu oamenii s-au trezit cu o sperietură groaznică, însă din fericire nu au existat și alte victime.  Bătrâna este în afara oricărui pericol, însă rămâne internate pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Vatra Dornei.


Comentarii Facebook