Hoți cu tupeu: Au dat o spargere chiar în curtea Poliţiei. Anchetatorii nu-şi dau seama cum au acţionat


Un aparat electronic unde se plătesc taxele şi facturile aflat chiar în curtea Poliţiei Rutiere şi a Serviciului de Paşapoarte din Galaţi, a fost spart. 

Aparatul se afla într-un magazin xerox de lângă postul de poliţie, aflat în același sediu cu cel al autorităților. Totul s-a întâmplat în weekend, iar, după spusele localnicilor, hoţii ar fi acţionat ca la carte. Mai exact, au tăiat alimentarea cu energie electrică, au spart aparatul şi au luat întreaga sumă de bani din interiorul acestuia.

Cum s-a întâmplat acest lucru, rămâne un mister

Poliţiştii criminalişti fac cercetări pentru a stabili circumstanțele spargerii, precum și numărul persoanelor care au participat la jaf, dar și cum a fost posibil să se întâmple totul chiar sub nasul polițiștilor. Autoritățile se apără și spun că aparatul pentru plata taxelor a fost vizat din timp, pentru că hoții au acționat după programul polițiștilor, pentru a fi siguri că nu vor fi prinși. 

Nu se ştie deocamdată nici câte persoane au fost și nici cum au acționat. Autoritățile presupun că aceştia au intrat printr-o curte abandonată, au întrerupt alimentarea cu energie electrică şi au pătruns în interiorul chioşcului. Patronul spune că interiorul aparatului se aflau aproximativ 20.000 de lei, iar din fericire, hoții nu s-au atins și de  încasările lui.


Comentarii Facebook