S-a aflat adevărul despre divorțul dintre Mihai Neșu și soția lui. Până acum se credea că Maria l-a abandonat


Mihai Neșu rupe tăcerea la 12 ani de la divorț și a spus că nu a fost părăsit de soția lui Maria, după accidentarea care l-a lăsat paralizat. Ani la rând așa s-a crezut, dar acum s-a făcut lumină. Mihai Neșu a explicat că el a cerut despărțirea. 

Acum 13 ani, viața lui Mihai Neșu s-a schimbat după un accident în timpul unui  antrenament al lui Utrecht. Un coleg a căzut peste el la un duel aerian și i-a provocat o fractură la vertebrele cervicale. Mihai Neșu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile, iar după câteva luni a venit și divorțul.

În luna februarie a anului 2012, la 9 luni de la cumplitul accident, fostul fotbalist apărea pentru prima dată la un eveniment fără să o aibă alături de el pe soţia sa, Maria. Doi ani mai târziu deja divorțul era legalizat și s-a zvonit că Maria l-ar fi părăsit pe fostul sportiv, din cauza problemelor de sănătate.

De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…)

Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris”, a spus Mihai Neșu la AntenaStars.

Fostul fotbalist și-a dedicat viața unui proiect pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități. În anul 2015, acesta a deschis un centru de recuperare pentru copiii cu probleme neuromotorii, iar în 2019 a decis construirea Complexului de recuperare „Sfântul Nectarie”. Lucrările au început în anul 2021, iar Mihai Neşu a fost prezent aproape zilnic pe șantier.

Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal. Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare, pentru că pot să le fiu de folos.

În plus, mi-am redescoperit și pasiunea pentru design și arhitectură. Mama a fost un arhitect foarte bun și avea tot timpul dorința de a face lucruri noi. Am moștenit de la tata talentul pentru fotbal și de la mama pasiunea pentru arhitectură, design și decorații interioare”, declara Mihai Neșu, în urmă cu ceva timp.

Comentarii Facebook