Roxana Donisan, românca ucisă de un rechin în timp ce se afla în vacanță, în Egipt, va fi înmormântată astăzi


Trupul neînsuflețit al Roxanei Donisan, românca ucisă de un rechin într-o stațiune din Egipt în timp ce se afla în vacanță la Marea Roșie, a fost adus acasă. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al sucevencei ucise de rechin într-o stațiune din Egipt, Roxana Alina Donisan, în vârstă de 44 de ani a ajuns acasă și a fost depusă sâmbătă, 9 iulie, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava, a anunțat monitorulsv.ro

Părinții Roxanei au povestit că fiica lor era îndrăgostită de stațiunea Hurghada, Egipt, și își petrecea a treia oară vacanța acolo. De data aceasta și-a luat două sejururi, ca să aibă timp suficient să se bucure de mare și vacanță. Roxanei îi plăcea foarte mult să călătorească. A fost în Malaezia, Singapore, China, Grecia etc.

Două femei au fost ucise în urma unor atacuri de rechini în Marea Roşie din Egipt, la sud de oraşul Hurghada, a anunţat duminică 3 iulie, Ministerul egiptean al Mediului. 

Ambele atacuri au avut loc la o distanţă de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei oraşului Sahl Hasheesh, potrivit surselor, citate de Reuters. Una dintre cele două femei era românca Roxana Donisan.

Sursa foto: monitorulsv.ro.

Comentarii Facebook