Duminica 28 Aprilie

Reacția de milioane a educatoarelor unei creșe după ce părinții le-au făcut cadou geluri de duș: ”Noi nu suntem nespălate”


Părinții de la o creșă din județul Constanța au făcut cadouri educatoarelor geluri de duș, dar acestea au fost refuzate.

Oamenii au adunat bani pentru a cumpăra cadouri educatoarelor de la Creșa nr. 5 din Constanța. Potrivit unei discuții de WhatsApp, educatoarele nu au fost mulțumite de cadouri și, dimpotrivă, s-au simțit jignite, scrie Focus Press.

Țin să vă anunț că doamnele educatoare m-au chemat în clasă și mi-au înapoiat cadourile. Doamna N... mi-a spus: «Noi nu suntem nespălate, ca să ne dați gel de duș. Atât merităm noi după trei luni de muncă? Să ne jigniți în halul ăsta?» Am rămas fără cuvinte. Eu propun să nu le mai cumpărăm cadouri până la sfârșitul anului școlar, ca să nu le mai jignim cu alegerile noastre”, a scris o mamă pe grupul respectiv.

Unii părinți cred că reacția cadrelor didactice a fost neadecvată.

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a subliniat că nu este bine ca părinții să ofere cadouri.

Este foarte bine că nu au primit cadourile, este de apreciat. Noi nu facem actul educațional pentru a fi remunerați prin cadouri. Rugămintea mea este ca părinții să nu mai dea cadouri. Pentru ce? Și intenția de a da este una greșită. Că motivul refuzului doamnelor este legat de alte aspecte, da. Dar eu rețin că le-au refuzat (cadourile – n.r.), iar părinții să învețe să nu mai ofere”, a declarat prof. Sorin Mihai, șeful IȘJ Constanța pentru Focus Press.

Comentarii Facebook