Marti 11 August

Rădulescu ”mitralieră”, despre condamnarea lui Dragnea: Daţi în cap, violaţi, că de azi ăsta e trendul în România


Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, este vizibil afectat de condamnarea eșfului său, Liviu Dragnea.

Daţi în cap, violaţi că de azi ăsta e trendul în România (...) Nu am crezut niciodată în justiţie independentă, dacă e nevoie plecăm noi din ţară, plecăm şi rămâneţi voi în ţară cu securiştii”, a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare.

Este a doua execuţie pentru PSD, după Adrian Năstase (...). Dacă dumneavoastră credeţi că toate măsurile pe care le-am luat noi PSD în decursul acestor 2 ani de zile şi pentru fermieri şi pentru pensionari şi pentru profesori şi pentru medici şi pentru tot, dacă măsurile nu au fost bune atunci toţi oamenii aceştia ar trebui să refuze măsurile noastre şi să meargă pe măsurile propuse de PNL şi USR. Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă", a mai spus Rădulescu.

Deputatul crede că liderul PSD ar fi fost achitat dacă partidul ar fi câştigat alegerile europarlamentare. ”Azi era achitat. Românii au vrut altceva, pe fonul acesta de ură. (...) Sper să se bucure cei care au votat ieri (duminică. n.r.)”, a declarat Cătălin Rădulescu, la sediul PSD.

Comentarii Facebook