Presa din Grecia scrie că în Creta crește numărul cazurilor de COVID - 19 în primul rând din cauza românilor


Creta Post scrie că în insulă crește numărul cazurilor de coronavirus în special din cauza turiștilor români. 

Potrivit ziarului PATRIS, cretanii sunt nemulţumiţi de zborurile zilnice care sosesc pe Aeroportul Heraklion dinspre România, deși în ultimii ani acest lucru îi făcea fericiți insula fiind preferată de turiștii români.

Încasările Greciei din turismul provenit din România în perioada ianuarie – septembrie 2019 s-au ridicat la 453,4 milioane de euro. Aceste date poate că oferă celor care sunt nemulţumiţi răspunsurile pe care le caută, scrie G4media.ro.

În ceea ce priveşte noile cazuri de Covid, duminică, a fost depistat pozitiv un român în vârstă de 30 de ani. Atât acesta, cât şi partenera lui au fost transportaţi la un hotel Covid din Adelianos Kampos, Rethymno.

De asemenea, sâmbătă s-a aflat că o turistă din România, care nu avea niciun simptom, a făcut o excursie din Creta în Santorini, fără a şti că este infectată. Testul care i s-a făcut în port a ieşit pozitiv şi a fost informată în acest sens de autorităţile sanitare. Potrivit protocolului, ea se află acum într-un hotel de carantină din insulă şi aşteaptă un al doilea test pentru Covid-19.

Comentarii Facebook