Premierul Dăncilă va vota la referendum și susține ”o justiție independentă”


Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. ”Sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”, a adăugat premierul.

Da, voi participa duminică la vot şi voi vota pentru ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru immaginea României, pentru câştigarea demnităţii României, pentru că ştiţi am fost europarlamentar 9 ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul cu instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor”, a spus Dăncilă, miercuri, la Bacău.

Premierul a spus că ”România are nevoie de oameni care să susţină interesele cetăţenilor” și că aceste alegeri sunt foarte importante.

Iar eu ştiu ce înseamnă acest lucru. Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi ale drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Dăncilă.

Comentarii Facebook