Polițiști bătuți la o înmormântare. Sindicat: E posibil ca 2 patrule de poliție și o duba cu mascați să fie tot personalul aflat în serviciu? - VIDEO


Cinci polițiști din Târgoviște au fost bătuți cu pumnii și picioarele la înmormântarea fetiței de 13 ani, care a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni.

Polițiștii au blocat accesul rudelor și a apropiaților victimei pe strada unde locuia șoferul care a produs accidentul fatal.

Furioși aceștia nu au acceptat refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, iar atunci a izbucnit scandalul. Cinci polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița au fost loviți, au transmis reprezentanții Poliției.

Sindicatul Politistilor - Sidepol a reacționat după bătaia din Dâmbovița

Aceștia au atras atenția că este inadmisibil ca, în 2022, să fie într-un oraș ”2 patrule de poliție și o duba cu mascați”.

Colegii au fost nevoiți sa intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe străzile orașului.

Lipsa #resursei #umane, lipsa #dotărilor și lipsa unei stabilității profesionale și a unei #predictibilitati pe care sa o ofere statutul român, ne-a adus intr-un punct din care se pare ca nu mai exista întoarcere.

Din fericire, cu putinii oameni și mijloace pe care le-au avut la îndemână, #polițiștii au reusit să oprească întâmplarea unei tragedii, dar care au fost #riscurile la care s-au expus????

Este normal intr-un stat european, în sec 21, sa avem astfel de scene, o astfel de lipsa de interes din partea guvernanților pentru o instituție vitală la statului, #Poliția #Română???

Sunt ani de zile de când cerem întărirea #efectivelor, masuri clare, atât #financiare, cât și #logistice, dar cei care trebuie sa decidă cum sa fie #siguranța #cetățeanului, nu fac altceva decât să își împartă "#ciolanul "‼️

POLITIA DE ORDINE PUBLICA TREBUIE REORGANIZATA, ÎNTĂRITĂ, PROFESIONALIZATA!!!!!!!”, susțin sindicaliștii. 

Comentarii Facebook