Ploile revin în forță în aproape toată țara! Prognoza meteo pentru 25 aprilie


Revin ploile în forță în cea mai mare parte a țării! Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi va ploua ziua în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea cu precãdere în nord, centru şi est. Iată prognoza meteo pentru 25 aprilie. 

La noapte, nebulozitatea va fi accentuatã în jumãtatea de sud-vest a ţãrii unde vor fi averse, trecãtor şi pe alocuri asociate cu descãrcãri electrice, iar în celelalte regiuni cerul fi variabil şi doar pe arii restrânse vor fi înnorãri şi ploi de scurtã duratã. Cantitãţile de apã vor depãşi pe areale mici 15...25 l/mp, vor fi condiţii de grindinã, iar la munte, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane şi în sud-est. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 25 aprilie în țară

Vremea va fi în general instabilã. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi va ploua ziua în cea mai mare parte a ţãrii, iar noaptea cu precãdere în nord, centru şi est. Vor fi mai ales averse, pe alocuri însoţite de descãrcãri electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor depãşi local 15...25 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi la munte, 30...40 l/mp. Izolat vor fi cãderi de grindinã, iar la altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte. Temporar şi local vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45...55 km/h. Valorile termice vor fi în scãdere, mai ales în jumãtatea vesticã, astfel încât maximele, la nivel naţional, vor fi între 11 şi 20 de grade, iar minimele între 2 şi 11 grade.

Comentarii Facebook