Plânge cerul! O mamă s-a aruncat în faţa trenului, deşi acasă o aştepta o fetiţa de doar 9 luni


O mamă și-a luat adio de la viață, la doar 23 de ani, deși avea acasă o mogâldeață de numai 9 luni. Femeia s-a aruncat pe şine, în fața unui tren. În urma ei a rămas o fetiţă de doar 9 luni, care își va cunoaște mama numai din fotografii. 

Vinerea trecută, Kiena Dawes, 23 de ani, a sfârșit lovită de trenul care circula din Preston spre Lancaster. Potrivit Mirror, femeia lucra într-un salon, drept coafeză.

Fratele tinerei, Kynan Dawes, a povestit că aceasta avea mintea ”întunecată de gânduri negre” şi a luat decizia ”să pună astfel capăt unei bătălii îngrozitoare în viaţă”. Femeia trăia alături de fiica sa, Marnie Blu Dawes, de care fratele victimei, angajat în construcţii, promite să aibă grijă chiar dacă pentru asta va fi nevoit să renunţe la locul de muncă. Familia a deschis un cont pentru donaţii, unde oamenii pot trimite ajutoare financiare pentru înmormântare, dar şi pentru micuţa rămasă acum fără mamă. ”Aceasta este Marnie, alături de mămica ei. Marnie are doar 9 luni şi şi-a pierdut recent mama în urma unei sinucideri tragice”, scrie Matthew Sanderson pe pagina de GoFundMe. Copila se află acum în grija unchiului.

Kiena, originară din St Annes, a fost dată dispărută vineri, 22 iulie, iar fratele său a lansat atunci un apel "urgent" pe reţelele de socializare, pentru a o găsi pe femeie. În doar câteva ore, familia tinerei a primit însă vestea tragică a morţii petrecute pe şinele de tren. Cu patru zile înaintea tragediei, aceasta postase o fotografie cu tatăl său, alături de care a scris mesajul: ”Cu doi ani în urmă, ţi-ai dat ultima suflare ... Sper că-mi vei fi alături în acest coşmar pe care-l trăiesc. Îmi voi aminti să am puterea ta. Îmi doresc să fi fost aici ... Te iubesc pentru totdeauna şi încă o zi”.

Comentarii Facebook