Caz halucinant. Un bărbat de 72 de ani și-a electrocutat soția ore în șir cu un cablu, apoi a băut erbicid


Clipe de coșmar pentru o femeie din Vrancea, care a fost torturată ore în şir de soțul cu care se afla în divorţ. În trecut, bărbatul de 72 de ani lăsase însărcinată o copilă de 13 ani.

Vrânceanul de 72 de ani, fost pădurar, a fost arestat preventiv ieri, sub acuzația de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie, precum și lipsire de libertate. Victima acestuia este chiar soția sa, cu care se află în proces de divorț, pe care bărbatul este acuzat că a electrocutat-o ore în șir cu un cablu, ținând-o imobilizată în propria locuință. Totul s-a întâmplat în noaptea de 17 iulie, când femeia, după ore de tortură, a reuşit să sune la 112, într-un moment în care soțul său ieșise în curte să bea apă, scrie Monitorul de Vrancea.

Bărbatul a pătruns în camera soţiei sale în timp ce aceasta dormea şi a introdus un cablu electric în priză, iar capetele neizolate i le-a aplicat pe corp. Ulterior, în încercarea de a scăpa de consecințele faptei, bărbatul a băut erbicid, fiind internat câteva zile la Secția de psihiatrie. Între timp, ancheta a continuat, iar luni, după ce bărbatul a fost externat, procurorii au decis să ceară arestarea preventivă, admisă de instanță, notează sursa citată. 

Bărbatul are și o condamnare mai veche, pentru act sexual cu un minor, victima acestuia fiind o fată de 13 ani care la acel moment a rămas însărcinată.

Comentarii Facebook