Un băiețel de 8 ani, la un pas de moarte. A fost uitat în apă, la ora de înot, de instructorul autorizat


Un copil de opt ani din Braşov a fost la un pas să se înece, în timpul unui curs de înot cu instructor autorizat. Băiatul a fost uitat în bazin, după încheierea cursului, fără ca femeia care-l învăţa să înoate, să observe acest lucru. 

Copilul în vârstă de 8 ani nu mai este acum supus niciunui pericol, însă nu aşa au stat lucrurile la început. Din fericire, un alt instructor a văzut copilul şi l-a scos la suprafaţă. Incidentul a avut loc la începutul lunii trecute. Părinţii sunt revoltaţi de faptul că după ce a fost scos din bazin, instructorul copilului a întârziat apelul la 112 în speranţa că acest copil îşi va reveni, scrie Observator.

Pacientul s-a simţit însă foarte rău şi abia când părinţii au ajuns acolo acesta a fost preluat de o ambulanţă. Starea lui la acel moment era una gravă. Timp de o săptămână el a rămas internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie din Braşov. Diagnosticul a fost cel puţin unul sever. Este vorba despre o formă acută de pneumonie şi de insuficienţă respiratorie acută. Părinţii încearcă acum să îşi facă dreptate şi au depus o plângere penală care este instrumentată în cazul unui dosar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook