Percheziţii DNA la sediul central al ANPC! Există suspiciuni legate de posibile fapte de CORUPȚIE la controalele marilor retaileri


Miercuri, Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează percheziţii la o instituţie publică din municipiul Bucureşti, într-un dosar în care se investighează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2018 - 2022.

Suspiciunile vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 - 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulţi agenţi economici (producători, distribuitori şi mari retaileri de produse alimentare şi nealimentare)

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că descinderile au loc la sediul central al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis miercuri de sursa citată, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii la o instituţie publică situată în municipiul Bucureşti.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 - 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulţi agenţi economici (producători, distribuitori şi mari retaileri de produse alimentare şi nealimentare)", se precizează în comunicat. 

Comentarii Facebook