Pentru o bucată de pământ a udat cu apă o bătrână imobilizată la pat și a lăsat-o în ger


Un bărbat din Vaslui a agresat o femeie în vârstă, după care a udat-o cu două găleți de apă și a lăsat-o să moară înghețată, peste noapte.

Incidentul care i-a șocat și pe polițiști a avut loc într-un sat din comuna Tătărani, județul Vaslui. Individul de 65 de ani a intrat peste femeie în casă și a făcut scandal. La mijloc este o bucată de pământ pe care victima nu vrea să o cedeze.

Bărbatul a lovit-o și a aruncat peste femeie cu două găleți cu apă. A lăsat-o într-o baltă și a plecat lăsând ușa deschisă pentru ca victima să înghețe de frig, arată publicația ”Vremea Nouă”.

Bătrâna de 75 de ani a avut zile și a supraviețuit.

Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toată, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de frică, atunci când individul o strângea de gât și îi spunea că o omoară. Vă dați seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineață. Nu știu cum a trăit până dimineață. Mi-a spus că a mai bătut-o, că e vorba de o bucată mică de pământ, pe care ar vrea el să i-o ia. Și de asta i-a promis moartea”, a spus Marin Lila, care o are în grijă.

Comentarii Facebook