Părintele Calistrat o atacă pe Anamaria Prodan: ”Nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat!”


Cunoscutul părinte Calistrat Chifan, de la Iași, o atacat-o pe Anamaria Prodan, după scandalul în care a fost implicată alături de Laurențiu Reghecampf.

Cei doi s-au bătut, fiind filmați, iar apoi și-au făcut plângere penală. 

Părintele Calistrat susține că ieșirea impresarei nu-i face cinste regretatei Ionela Prodan, mama acesteia.

Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreață admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanța dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus duhovnicul.

”Telenovela” divorțului Reghecampf-Prodan nu se încheie nici după ce antrenorul a ajuns în țară pentru a-l soluționa, drept urmare a plângerii depuse de impresară la poliție. Ieri situația a escaladat, cei doi s-au acuzat reciproc de lovire în fața polițiștilor din Snagov, care au deschis două dosare penale. Autoritățile au anunțat, într-un comunicat emis vineri seară, că amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit autorităților, Reghecampf s-a dus în jurul orei 19:36 la sediu Poliției Stațiunii Snagov. Două minute mai târziu, la 19.38, a ajuns și Anamaria, aceasta ”în prealabil apelând și numărul de urgență 112”. În fața polițiștilor, fiecare a spus că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”. Potrivit unor surse GSP, cei doi au continuat scandalul și la sediul poliției. Potrivit comunicatului oficial, echipajul medical trimis la fața locului „a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective”. Atât Reghe, cât și Ana au primit ordin de protecție față de celălalt, potrivit comunicatului.

Polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Totul ar fi început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa lor comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor. Impresara ar fi refuzat vizita, moment în care antrenorul ar fi vrut să intre cu forţa în casă. De aici până la violență domestică a mai fost doar un pas. 

Comentarii Facebook