O ucraineancă a fost înșelată cu 20.000 de euro de patru ”vrăjitoare” din România. Naivitate greu de explicat


O ucraineancă care locuiește în Italia și-a căutat dragostea la ”vrăjitoare”, iar tariful a fost 20.000 de euro.

Ucraineanca s-a săturat să își caute iubirea vieții ei, așa că a apelat la patru vrăjitoare, găsite pe internet, pentru a-și găsi sufletul pereche. 

Femeia a comunicat online o vreme cu vrăjitoarea căreia a fost de acord să-i trimită suma de 5.000 de euro, în mai multe tranşe. Ulterior, vrăjitoarea din Dămăroaia i-a spus ucrainencei că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să meargă personal în Italia să îi descânte. Ucraineanca a acceptat, iar vrăjitoarea a mers împreună cu alți trei membri ai familiei soţul, soacra şi socrul, în Italia.

Acolo, victima a spus că are aproximativ 16.000 euro, dar şi aur, iar vrăjitoarea șefă a spus că sunt ”posedate”.

Speriată ucraineanca, a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a le aduce  în România, deoarece aveau nevoie de o incantaţie mai puternică, la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.

Așa cum era de bănuit, vrăjitoarea s-a făcut nevăzută și nu i-a mai răspuns la telefoane. Femeia disperată că și-a pierdut bunurile a sunat la Poliția Capitalei, care a declanşat imediat o anchetă.

Astăzi, 14 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În fapt, în perioada 2021 - prezent, patru bănuiţi ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, şi i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro. Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune”, a transmis Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Comentarii Facebook