Dana Budeanu despre imaginile cu Monica Bîrlădeanu și medicul Gheorghiță, în jacuzzi la bulgari: ”Pe sărăcie nu se stă, astea sunt prostii”


Dana Budeanu a comentat savuros ultima poveste de dragoste din România, dintre dr. Valeriu Gheorghiţă şi Monica Bîrlădeanu.

Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Ca sa nu pateasca rău el, trebuie sa se uite la toate verdictele despre mafioti. Nu e pregatit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg alta cale. Nu ca vom fi razbunati, dar toata lumea va fi razbunata. Uitasem de el. Extraordinara! E o vorba cum erau in desenele cu Tom şi Jerry, cand baga peștele in gura si scotea sheletul, acesta e Gheorghita. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorati, e frumos, cel mai frumos e sa suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghita, dvs nu știți pe unde a fost Monica”, a spus Dana Budeanu în exclusivitate la Punctul culminant, emisiune moderată de Victor Ciutacu la România TV.

Pai voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Pai ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu alții. Nu cred ca exista femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie. Pai așa stai singură. Pai ce, vine unu și ce face el? Mă duce în Bulgaria? Pe sărăcie nu se stă, astea sunt prostii. Toți bărbații se mint cu dragostea”, şi-a încheiat creatoarea discursul, amuzandu-se copios.

Monica Bîrlădeanu nu a negat că ar avea o relație cu doctorul Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat de pandemia Codiv 19 din România. 

Dragilor, știu ca circula o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală si ca sa nu va faceti gânduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viața e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar ca am acest principiu de care mă țin, sa nu vorbesc public despre viața mea personală. Va imbratisez tare”, a spus Monica Bîrlădeanu.

În spațiul public au apărut fotografii  în care Monica Bîrlădeanu apare în ipostaze intime, în jacuzzi, la un resort din Bulgaria, alături de directorul Spitalului SRI, dr. Valeriu Gheorghiță. Povestea ar fi una destul de complicată fiindcă se știe că medicul este căsătorit cu o fostă colegă de facultate, care îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară.

monica-1536x910.jpg

Comentarii Facebook