O româncă a crezut că actorul Brad Pitt s-a îndrăgostit de ea, după ce a observat-o pe TikTok. Câți bani i-a cerut ”actorul”


O româncă de 62 de ani a crezut că actorul Brad Pitt s-a îndrăgostit de ea, după ce a observat-o pe TikTok, și a ajuns să îi dea bani.

Femeia a ajuns să creadă fără dubii că vorbește cu Brad Pitt, după ce a văzut tot felul de dovezi, iar apoi a cedat declarațiilor de dragoste. Elena Cornea locuiește de 12 ani în Spania, în Ourense, și nu se consideră o persoană naivă. Ea nu a vrut să dea cu piciorul norocului de a avea o relație cu Brad Pitt, astfel că atunci când actorul i-a cerut bani aceasta i-a trimis 1.300 de euro.

Aceasta s-a dus la poliție în cele din urmă și acum vrea ca alte persoane să nu mai cadă pradă escrocilor. 

Elena a spus că povestea care i-a fost livrată a fost extrem de credibilă. Ea a primit un ”card de membru VIP”, care i-ar fi asigurat acces la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani.

M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a spus ea.

Femeia a spus că este o mare admiratoarea a actorului și că n-a putut să rateze o așa ocazie.

A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a plăcut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, povestește Elena. A fost convinsă să vireze 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer.

Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale.

Am făcut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu există. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă”, a spus Elena.

Atunci femeia s-a trezit la realitate și s-a dus la poliție.

Aceasta a spus că a cedat pentru că avansurile făcute de falsul Brad Pitt erau insistente: ”Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”.

Fiind vorba despre o fraudă comisă din Filipine este greu ca autorii să fie prinși.

Comentarii Facebook