O manichiuristă se laudă cu câștigurile făcute într-o singură zi: ”Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării” - VIDEO


O româncă de 20 de ani, a făcut public luni, 25 martie, un videoclip pe TikTok în care a prezentat cât câștigă într-o singură zi de pus unghii.

Conform imaginilor publicate pe TikTok, tânăra își începe activitatea la ora 8.30 și o încheie la ora 20.00. În respectiva zi, Izabela a avut nouă cliente și a încasat peste 2.000 de lei. 

Filmulețul ei, care a fost apreciat de peste 20.000 de persoane, a stârnit critici: ”Abia aștept să intre ANAF-ul în astea...nu tu carte de muncă...nu tu asig medicală...nu tu taxe”. 

Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării...mă duc să îmi cumpăr o unghieră”. 

Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”. „Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF+tips și la voi ăștia "corecți" dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”.  

Să te vadă ăștia de la ANAF...să vezi ce calcule își fac ei...”. „Nu e rău deloc...cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”. 

ANAF-ul îți mulțumește pentru detalii”.

Ulterior, tânăra a spus că tot ce câștigă este înregistrată la ANAF și oferă și bon fiscal. 


@izabela.nail.architect Ig: Izabela_nailarchitect_ #unghiibucurești #unghiisector5 #unghiisector4 #foryoupagee ♬ L'altra dimensione - Måneskin

Comentarii Facebook