Sambata 28 Ianuarie

VIDEO - Nuntă cu „tematică venețiană”: Întregul cort în care se aflau invitații a fost inundat. „De era David Popovici, făcea antrenamentul de seară”


Nunta este un eveniment extrem de important, iar mirii vor să iasă totul perfect, asta e o certitudine. Doar că nu totul a ieșit așa cum și-a dorit un cuplu. Cei doi au avut parte de o surpriză neplăcută chiar în ziua marelui eveniment. 

Cortul în care avea loc nunta a fost inundat

De curând, un videoclip pe TikTok a devenit viral, după ce a surprins nunta a doi tineri îndrăgostiți, eveniment care nu a fost deloc așa cum și-ar fi dorit. O furtună le-a dat planurile peste cap, iar cortul în care avea loc evenimentul a fost inundat.

Din imagini, se poate observa că invitații încearcă să nu se atingă de apă, dar destul de greu, mai ales că întregul spațiu era inundat. Cum ploaia torențială le-a stricat petrecerea, evenimentul a fost oprit, spre nemulțumirea tinerelor care nici nu s-au gândit la un astfel de scenariu.

Videoclipul a stârnit multe reacții, unii dintre internauți fiind de părere că mirii se puteau bucura în continuare de eveniment. Ba chiar, aceștia sunt de părere că nimic nu ar fi trebuit să intervină în ziua cea mare. Evenimentul ar fi fost cu totul inedit, chiar și cu apa. Pe de altă parte, alți oameni s-au amuzat copios și au comparat evenimentul cu o nuntă cu tematică venețiană. Comentariile nu s-au oprit aici. Unii internauți sunt de părere că nunta amintește mai degrabă de filmul Titanic decât de un eveniment pe plaiurile mioritice.

Internauții au comentat imaginile

Se spune că dacă plouă la nuntă, o să fie bogăție, mirii ăștia or să ajungă miliardari”, „Dacă era și David Popovici făcea numai bine antrenamentul de seară”, „Nunta cu tematica venețiană”, „Nu prea au fost în apele lor când s-au luat…”, „Dacă ar începe muzica si ar fi cineva mai cu chef de viață, ce frumos ar fi chiar și cu apa aia”, „Așa erau majoritatea nunților pe vremuri și lumea era fericită”, sunt câteva dintre comentariile internauților.


Comentarii Facebook