O gravidă a pretins că naște în avion, iar aeronava a aterizat de urgență în Spania. Ce a urmat apoi


Un avion care zbura din Maroc spre Turcia a aterizat de urgență pe aeroportul El Prat din Barcelona la primele ore ale zilei de miercuri, după ce o femeie însărcinată a pretins că a intrat în travaliu. La aterizare, 28 de presupuși migranți aflați la bord au fugit pe pistă, a anunțat guvernul spaniol, potrivit Reuters

Poliția a arestat 14 persoane, inclusiv o femeie însărcinată care, potrivit autorităților, a pretins că i s-a rupt apa, ceea ce a determinat aterizarea de urgență, a precizat guvernul. Alte 14 persoane nu au fost încă găsite. 

Cinci dintre cei reținuți au fost urcați imediat înapoi în avionul operat de compania turcească Pegasus Airlines, în timp ce opt fi deportați în Maroc. Femeia însărcinată a fost verificată la spital și s-a constatat că nu era în travaliu, a precizat guvernul. Avionul transporta în total 228 de pasageri de la Casablanca la Istanbul. 

În octombrie anul trecut, un grup de pasageri a fugit de un avion pe pista de aterizare din insula spaniolă Mallorca, în urma unei aterizări de urgență sub un fals pretext, iar 12 dintre ei au fost arestați, în timp ce alții 12 au scăpat. 


Comentarii Facebook