O femeie și-a înscenat răpirea, lăsându-și în urmă copiii și soțul. FBI a descoperit unde a fost, de fapt, timp de trei săptămâni


O femeie din California a fost condamnată la 18 luni de închisoare, după ce și-a înscenat propria răpire. 

În noiembrie 2016, Sherri Papini, în vârstă de 39 de ani a dispărut de acasă. Soțul ei a dat-o dispărută, după ce femeia nu a mers să ia copii de la grădiniță, conform BBC

Ea a apărut după trei săptămâni. A fost găsită bătută pe marginea unui drum, susținând că a fost răpită sub amenințarea armei de două femei hispanice, ceea ce a dus la o amplă anchetă a autorităților care au încercat să le dea de urmă răpitoarelor. 

Femeia a mințit că a fost răpită. A stat la fostul iubit în tot acest timp

FBI-ul a descoperit că, de fapt, femeia a stat la fostul iubit în tot acest timp. Luni, 19 septembrie, Papini și-a cerut scuze în fața unui tribunal districtual al SUA din Sacramento. Aceasta a recunoscut că a mințit și că totul a fost plănuit din timp. „Îmi pare atât de rău pentru mulți oameni care au suferit din cauza mea”, a spus ea, citind dintr-o declarație pregătită înainte. „Aleg să îmi asum cu umilință toată responsabilitatea”, a mai transmis aceasta. 

Papini și-a recunoscut fapta și a fost scutită de o pedeapsă mai grea

În urma unui acord, Papini a pledat vinovată pentru acuzația de a minți un ofițer federal și pentru acuzația de fraudă prin corespondență.

În schimbul recunoașterii vinovăției, procurorii au cerut o pedeapsă mai ușoară - între opt și 14 luni de arest preventiv, cu mult sub maximul de 25 de ani, pedeapsă pe care ar fi putut să o primească.

Papini a fost, de asemenea, de acord să plătească 300.000 de dolari. Din aceasta sumă o parte va acoperi costurile anchetei poliției. Ea va petrece și trei ani sub custodie supravegheată după eliberarea din închisoare.


Comentarii Facebook