O femeie, judecată pentru uciderea unei gravide, cu scopul de a-i fura fătul, riscă pedeapsa capitală


O femeie din SUA, judecată pentru uciderea unei gravide, cu scopul de a-i fura fătul, riscă pedeapsa capitală.

Este vorba despre Taylor Rene Parker, de 29 de ani, care a comis șocanta crimă în urmă cu 2 ani, în Texas. Procesul a început luni într-un tribunal din New Boston, după cum relatează presa de peste Ocean.

Procurorii au stabilit că acuzata și-a plănuit în detaliu, timp de luni de zile, sângeroasa faptă. Ea și-a făcut iubitul şi rudele să creadă că este însărcinată, când, de fapt, nu putea avea copii. Parker s-a dat drept moașă pentru a putea întâlni femei însărcinate. Ea și-a ales victima în persoana lui Reagan Simmons-Hancock, o tânără de 21 de ani, gravidă, care urma să nască în curând.

Ucisă de falsa moașă în luna a șaptea de sarcină

Simmons-Hancock era însărcinată în șapte luni și jumătate atunci când a fost înjunghiată  de așa-zisa moașă. După crimă, Parker a scos fătul din uterul victimei, l-a pus în mașină și a fugit de la locul crimei. A fost oprită de poliție și i-a spus ofițerului de patrulă că a născut pe marginea drumului, iar fătul nu respiră. Ucigașa și copilul scos prematur din pântecele mamei au fost transportați la spital.

Medicii de acolo au constatat decesul fătului și au devenit suspicioși când pretinsa mamă a refuzat să fie examinată, după care au anunțat autoritățile.

Ancheta a scos la iveală faptul că Parker a comis atrocitățile în timp ce fiica de 3 ani a victimei dormea în camera alăturată.

Sursa foto: Twitter @renmusb1


Comentarii Facebook