A preferat moartea, în locul unui scaun cu rotile. Un bărbat s-a sinucis de frică să nu rămână invalid


În urma unui accident avut la beție, viața unui bărbat din Anglia a fost distrusă. Acesta și-a rupt ambele picioare după ce a intrat în stare de ebrietate într-o piscină, ulterior luându-și viața din cauza temerii de a nu rămâne invalid pentru tot restul vieții.

Barry Douglas, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Aldershot, Hampshire. Prietenii luaseră legătura cu personalul care îl îngrijea, deoarece nu mai auziseră de el de câteva zile. Miercuri, 14 septembrie, o anchetă asupra morții sale condusă de medicul legist Christopher Wilkinson a concluzionat că acesta și-a luat viața. Cu patru luni înainte, în august 2021, bărbatul și prietena Claire Vickers au intrat în Aldershot Lido, un parc acvatic, la ora 2 dimineața după ce au băut și s-au dat pe un tobogan, lovindu-se grav. Barry consumase și cocaină, potrivit The Sun.

bg.jpeg

Bărbatul și-a rupt ambele picioare în urma accidentului

În urma acțiunii bărbatul și-a rupt ambele picioare, ceea ce înseamnă că nu a mai putut să-și continue slujba de șofer de stivuitor și a fost forțat să se mute într-o locuință specială, pentru a fi îngrijit, deoarece era în scaun cu rotile în timpul recuperării. După accident, Barry a avut o stare de spirit deplorabilă și i s-au prescris antidepresive. Avea și îngrijorări financiare din cauza faptului că acesta nu mai lucra și era îngrijorat că ar putea rămâne cu handicap.

Era îngrijorat de bani, trecerea de la un salariu cu normă întreagă la ajutor pentru invalizi a fost o scădere mare în contul său financiar. Era disperat să se întoarcă la muncă, dar i s-a spus că ar putea dura doi ani pentru a fi din nou în formă și a existat îngrijorarea că el ar putea fi lăsat infirm”, a spus mama acestuia.

Comentarii Facebook