O femeie a intrat într-un centru de vaccinare și i-a dat asistentei, pe ascuns, un bilețel. Aceasta a chemat imediat poliția


O femeie în vârstă de 85 de ani a intrat într-un centru de vaccinare din Mexico City și i-a dat asistentei, pe ascuns, un bilețel în care cerea ajutor, pe motiv că este sechestrată și umilită de fiica ei și de soțul acesteia, de mai bine de 1 an de zile. 

Incidentul a avut loc pe data de 4 martie. la centrul de vaccinare din primăria Iztapalapa, Mexico City, când Carolampia Díaz, în vârstă de 85 de ani, a intrat singură în centrul de vaccinare unde urma să fie imunizată. Femeia a profitat de ocazie și a dat asistentei un bilețel, prin care cerea ajutor. 

Vă rog să mă scoateți de aici! 

Ajutați-mă, vă rog! Sunt sechestrată de fiica mea și soțul ei! Sunt închisă de un an și nu mă lasă să ies nici măcar până la ușa casei! Vă rog să mă scoateți de aici, vă rog!”, scria în bilețelul pe care i l-a dat asistentei chiar înainte de a fi vaccinată, scrie dw.com.

Potrivit unui comunicat al autorităților, cele două persoane acuzate de maltratare sunt fiica femeii, în vârstă de 39 de ani și soțul acesteia, de 59 de ani. Acestea au fost arestate. 

Personalul din departamentul juridic al primăriei a declarat oficialilor că femeia de 85 de ani a mers în compania unui cuplu la centrul unde urma să fie imunizată. Aceasta i-a dat un bilet asistentei care i-a făcut injecția, în care spunea că familia ei o ține în casă în niște condiții deplorabile, pe lângă faptul că suferea și o mulțime de umilințe și cerea acesteia să cheme autoritățile. 

Cadrul medical a anunțat imediat poliția care a ajuns în scurt timp la fața locului. În acest moment, bătrâna se află într-un loc sigur, unde este îngrijită.

Între timp, femeia de 39 de ani, identificată ca fiica reclamantei și bărbatul de 59 de ani, ginerele reclamantei, au fost arestați și prezentați instanței, care va defini situația lor juridică și va dispune investigațiile necesare”.


Comentarii Facebook