„Escobar de România” a murit în spital. Raj, traficantul vedetelor, răpus de COVID


Vasile Ciobanu „Raj”, supranumit „traficantul vedetelor” sau chiar „Escobar de România” a murit din cauza COVID-19 la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, din București.

Starea de sănătate a lui „Escobar de România” s-a depreciat brusc. Întrucât avea febră și dureri de cap a mers la testare și în urma controalele medicale a aflat că este  infectat cu coronavirus. Bărbatul de 40 de ani a fost internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, mai întâi într-o salon normal, și apoi la ATI, unde a și fost intubat din cauza capacității reduse de a respira.

Astăzi de dimineață traficantului i s-a făcut brusc rău, iar saturația de oxigen a scăzut sub nivelul critic fapt care a dus la o insuficiență respiratorie acută și mai apoi la deces, informează EVZ.

Și-a smuls tuburile prin care respira

Înainte de muri Vasile Ciobanu ar fi încercat și chiar a reușit să-și smulgă anumite tuburi prin care era ajutat să respire.

Traficantul  a fost suspectat că i-ar fi vândut droguri creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un accident rutier pe când venea de la Constanța la București. S-a spus chiar că traficantul Vasile Ciobanu l-ar fi urmărit pe șosea, suspiciuni de care acesta a scăpat rapid.

Individul era cunoscut ca fiind un tip violent, care nu se dădea înapoi să-și amenințe rivalii, ba chiar și pe polițiștii antidrog care l-au tot ”săltat”, a îmbrăcat haina „traficantului vedetelor”. O clientelă fidelă pe care o aproviziona constant cu marfă pe care, în ultima perioadă, a aducea, spun surse judiciare, chiar din Columbia.


Comentarii Facebook