O femeie a fost mâncată de cele 20 de pisici de companie, după ce a căzut și a murit


O situație tragică a avut loc în Rusia, unde o femeie a fost mâncată de cele 20 de pisici de companie, după ce s-a prăbușit acasă și a murit. Ea nu a fost descoperită de polițiști timp de două săptămâni. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Polițiștii au fost alertați de unul dintre angajații ei, care a spus că nu-și poate contacta șeful. Poliția a fost îngrozită când a descoperit rămășițele parțial mâncate ale femeii. Femeia era o crescătoare de pisici și ținea în casă 20 de pisici uriașe Maine Coon cu pedigree, scrie Antena 3. 

În casă, polițiștii au găsit trupul ei parțial mâncat înconjurat de pisicile flămânde. Poliția crede că era moartă de două săptămâni. Ea a fost găsită la proprietatea din Bataysk, regiunea Rostov, Rusia, notează sursa citată. 

Pisicile au fost lăsate singure timp de două săptămâni, nu era mâncare, așa că ce altceva să mănânce?” a spus un expert în salvarea animalelor care a avut grijă de unele dintre pisicile supraviețuitoare.

Unele dintre pisicile mai sănătoase au fost acum relocate la noi proprietari. Pisicile Maine Coon au dimensiunile lor mari și au originea în statul american Maine. În mod normal, pisicile din această rasă sunt extrem de blânde. Studiile au descoperit că proprietarii de pisici care mor acasă riscă să fie mâncați de felinele lor înfometate, scrie The New York Post.

Comentarii Facebook