O femeie a călcat intenționat un bărbat cu mașina. Șoferiţa a crezut că acesta va ucide o pisică


Caz șocant în SUA, o femeie a călcat intenționat cu maşina un bărbat, deoarece credea că acesta încerca să omoare o pisică. Hannah Star Esser, în vârstă de 20 de ani, se confruntă acum cu acuzații de crimă, după ce Luis Anthony Victor, în vârstă de 40 de ani, a murit ca urmare a rănilor sale grave.

Potrivit oficialilor, tânăra de 20 de ani a ieșit din vehicul și l-a înjurat pe Victor, acuzând victima că a încercat să treacă peste pisică. Autoritățile spun că Victor a încercat să discute cu Esser, dar ea a intrat din nou în mașină, a făcut un viraj, a condus în direcția bărbatului de 40 de ani, izbindu-l în plin.

Incidentul şocant a avut loc în Cypress, California. Procurorii susțin că Esser a accelerat în mod intenționat către Victor. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a fost aruncat mai mulţi metri în aer. Victor a aterizat iniţial pe capota mașinii, ca mai apoi să aterizeze pe trotuar. Victima a fost declarată decedată la faţa locului, potrivit autorităților, notează Daily Star. 

Comentarii Facebook