Luni 27 Martie

O elevă de 13 ani, care şi-a otrăvit o colegă de clasă, susţine că a vrut doar să facă o glumă. I-a turnat dezinfectant în suc


Răzbunare șocantă a unei eleve de 13 ani din Pitești. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, fata ar fi încercat să își otrăvească o colegă de clasă. Profesorii s-au sesizat când copilei i s-a făcut rău după ce a băut dintr-o sticlă cu suc. 

Copila a fost dusă de urgență la spitalul de pediatrie. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa. Este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste această traumă.

A vrut să facă o glumă mortală

Profesorii au început ancheta şi au aflat că eleva a început să se simtă rău după ce a băut suc. Fata cu care se certase îi turnase, în pauză, dezinfectant în sticlă, când victima nu era în clasă.

Aceasta a spus în fața psihologilor că intenționa să facă o glumă şi spera că, în momentul în care cealaltă fată desface sticla de suc, să fie stropită de băutura pe care intenționa să o bea, notează Observator

Cazul a intrat şi în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, dar și în atenția procurorilor. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, dar având în vedere că ambele copile sunt minore, nu pot răspunde penal.


Comentarii Facebook