Miercuri 24 Aprilie

O companie transportatoare de energie elecrică avertizează: Se trimit mesaje cu facturi false, românii sunt sfătuiți să nu plătească


Transportatorul national de energie electrică Transelectrica avertizează cu privire la o tentativă de fraudă printr-o campanie de tip SCAM care utilizează identitatea vizuală a companiei şi subliniază că nu are calitatea de furnizor de energie electrică, prin urmare nu emite facturi sau somaţii de plată consumatorilor casnici.

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA emite o avertizare cu privire la o tentativă de fraudă printr-o campanie de tip SCAM care utilizează identitatea vizuală a companiei. Campania se desfăşoară prin intermediul mesajelor de tip SMS şi conţine o somaţie de plată a facturii la energie electrică. Recomandăm persoanelor care primesc astfel de mesaje să nu dea curs solicitărilor! Subliniem faptul că Transelectrica SA este operatorul naţional reţelei electrice de înaltă tensiune şi nu are calitatea de furnizor de energie electrică, prin urmare nu emite facturi sau somaţii de plată consumatorilor casnici!”, anunţă compania.

Transelectrica este operatorul reţelei electrice de transport şi sistem din România, care funcţioneazã interconectat cu sistemul electroenergetic european, prin interconexiunile cu ţãrile învecinate: Ungaria, Serbia, Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova.

Sursa foto: profit.ro


Comentarii Facebook