”Nu atingi un copil! Ce avea de gând să facă copilului meu?” - Un bărbat i-a smuls copilul din carucior, într-un supermarket, când era cu spatele


Un bărbat a făcut un gest inexplicabil într-un supermarket, când a smuls un bebeluș dintr-un cărucior, în timp ce mama acestuia era întoarsă cu spatele.

Bărbatul purta un șorț de măcelar și a luat calm copilul de opt luni din cărucior, după care a plecat. Mama s-a întors și a împietrit, pentru că nu și-a mai văzut copilul în cărucior, potrivit The Sun.

Culmea, bărbatul i-a spus mamei că a fost o glumă și era foarte amuzat de ceea ce a făcut.

Cel care a luat copilul este angajat în cadrul raionului de măcelărie și a luat fetița din scaunul pentru copil al căruciorului. Acesta a pus copilul peste umăr și a plecat când mama s-a dus să ia un produs de pe raft. 

Bărbatul s-a ascuns în în spatele unui culoar de cumpărături, dar mama l-a confruntat imediat cum a observat că bebelușul lipsește. Imaginile șocante au fost luate de pe camerele de securitate ale unui supermarket din Johannesburg, Africa de Sud. 

O aveam în brațe și când am ajuns la secția de carne am pus-o în cărucior pentru a-mi elibera mâinile și m-am aplecat pentru a lua produsul pe care-l doream. Într-o clipă, un străin a venit și mi-a luat copilul din căruț. L-am întrebat ce face cu copilul meu în brațe și mi-a spus că este o glumă și că i s-a părut amuzant. A spus că a trecut pe lângă noi și că fetița mea avea mâinile ridicate, așa că a luat-o și continua să râdă. Nu atingi un copil, nu iei un copil așa. Mi-a spus că voia să o ia cu el. Ce avea de gând să facă cu copilul meu?”, a declarat în stare de șoc mama micuței, Danielle Wolff.

Cazul a fost raportat la poliție, iar bărbatul a fost arestat. 

Am furnizat poliției filmările, iar conducerea cooperează pe deplin cu autoritățile în ancheta lor. Suntem extrem de ușurați că un caz raportat de furt al unui copil a fost dejucat duminică și putem confirma că am decis imediat să suspendăm un membru al personalului. Vom lua măsuri suplimentare pe baza rezultatelor anchetei în curs. Magazinul nostru adoptă o abordare cu toleranță zero față de criminalitate și va asigura cele mai puternice consecințe posibile celor care comit infracțiuni în magazinele noastre pentru a asigura siguranța clienților”, a declarat un purtător de cuvânt al supermarket-ului.

Comentarii Facebook