Tânărul care a furat darul de nuntă al unor miri, a doua zi după eveniment, a fost prins. A cheltuit banii pe litoral


Un tânăr din Suceava a furat darul de nuntă al unui cuplu, în valoare de 17.800 de euro, și a fugit la mare. Bărbatul a fost prins de polițiști după ce a cheltuit toți banii. Se pare că nu este la prima abatere. 

Tânărul, în vârstă de 29 de ani din Suceava este principalul suspect în cazul furtului care a lăsat doi miri fără darul de nuntă. Pe lângă cei 17.800 de euro pe care i-a furat de la cuplul proaspăt căsătorit, se pare că bărbatul este acuzat de alte cinci furturi din locuințe. 

Citește și: Doi miri au rămas fără banii de la nuntă. Hoțul a fugit cu 17.800 de euro chiar a doua zi după eveniment: „Soția este îngozită”

Hoțul a fost prins de polițiști pe raza municipiului Suceava, sub escortă. În seara zilei de marți, suspectul a fost reținut în arest pentru 24 de ore.  Acesta ar fi pătruns în apartamentul mirilor, situat la etajul unu al unui bloc din cartierul Zamca, din municipiul Suceava, pe un geam rabatat pe care l-a forțat. Bărbatul ar fi plecat cu 17.800 de euro

Cuplul nu a apucat să-și plătească toate cheltuielile pe care le-a avut la eveniment. Mirele a relatat poliției că la etajul superior era mutat un tânăr pe care îl cunoștea din vedere și care l-a supravegheat timp de câteva zile. Acesta a mai aflat că respectivul are cazier judiciar pentru furt.

Se pare hoțul a cheltuit toții banii furați pe plimbări prin țară, inclusiv pe litoral. Acesta ar mai fi fost condamnat la 2 ani și 6 luni în închisoare pentru furt calificat, potrivit Monitorul de Suceava.


Comentarii Facebook