Sambata 26 Octombrie

Noi detalii în cazul femeii găsite fără suflare într-o valiză, în Oradea! Sora acesteia se află acum la spital, pe secția Chirurgie


Au apărut noi detalii în cazul femeii în vârstă de 31 de ani ce a fost găsită fără suflare într-o valiză, în timp ce sora sa era sechestrată într-un apartament din zonă. 

Concluzia medicilor legiști este că femeia a murit după ce a fost bătuta cu bestialitate cu corpuri dure și strivită, ceea ce ar fi provocat o hemoragie internă. 

În tot acest timp, polițiștii continuă audierile, iar principalul suspect în acest caz a fost dus astăzi în fața instanței, cu mandat de arestare. Atât bărbatul, cât și concubina sa, dar și o altă femeie au fost reținuți, procurorii declarând ieri că cei trei ar fi implicați în traficul de carne vie. 

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi chiar cel care a sunat la 112 și care a pretins că, în zonă, se simte un miros înțepător, în special în jurul unei remorci aflate în parcarea cartierului rezidențial, potrivit antena3.ro

La fața locului, polițiștii au găsit o valiză de dimensiuni mari, în care se afla, cel mai probabil de câteva zile, trupul neînsuflețit al unei femei de 31 de ani. Femeia, originară din Valea lui Mihai, trăia fără forme legale în Oradea. Decesul acesteia se pare că ar fi avut loc într-o altă locație. Mai exact în cartierul Nufărul, dar pe o altă stradă.

Atât tânăra moartă cât și sora ei, care a fost găsite în stare gravă într-un apartament din zonă, fiind  victimele unei rețele de proxeneți. 

Supraviețuitoarea, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită în apartament, nemâncată, cu multiple echimoze și excoriații la nivelul întregului corp. Acum, tânăra se află la spital, prezentând mai multe fracturi la nivelul feței. A fost transferată pe secția de Chirurgie și primește îngrijiri medicale. 

Comentarii Facebook