Huiduieli la concertul Coldplay! Fanii s-au revoltat după ce un manelist a urcat pe scenă și a interpretat o melodie pe ritmuri balcanice - VIDEO


Miercuri seară, la primul concert al trupei Coldplay, un manelist a urcat pe scenă și a interpretat o melodie pe ritmuri balcanice. Fanii s-au revoltat și au început să-l huiduie. 

Ieri seară a avut loc primul concert al trupei Coldplay la București. În timpul concertului, pe scenă a urcat Vlad Babasha, un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere, în vârstă de 22 de ani, care a interpretat o melodie, pe ritmuri balcanice, acompaniat la clape chiar de solistul trupei britanice, Chris Martin.

Momentul a stârnit un val de controverse din partea publicului, care a huiduit în timp ce Babasha interpreta piesa „Păi Naa”, vizualizată pe Youtube de peste 6 milioane de ori. 

Astfel, Babasha a venit cu un răspuns, încercând să explice faptul că impresarii celor de la Coldplay l-au contactat și i-au propus să cânte pe scena Arenei Naționale la concertele de pe 12 și 13 iunie 2024. 

Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine.

Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine.

Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha. 

https://youtu.be/Pp-wECVOszc?si=QER1EnIPNdT5Urq4

Comentarii Facebook