Mircea Badea, reacție după lupta cu motociclistul campion: Sunt absolut ok, hienelor!


Mircea Badea a reacționat după valul de discuții și ironii provocate de înfrângerea lui în numai 5 secunde în lupta cu motociclistul Teodor Emanuel Constantin.

Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat. S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!

P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe ”grija” sau ”ingrijorarea” isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!”, a postat Mircea Badea pe Facebook.

Comentarii Facebook