Marti 29 Noiembrie

Mircea Badea, despre altercațiile George Simion-Virgil Popescu: „Poate data viitoare se sărută"


Mircea Badea a dat verdictul final în scandalul dintre George Simion și Virgil Popescu. Prezentatorul a declarat că nu are de ce să comenteze subiectul în termeni gravi din moment ce a fost un episod autentic care arată, încă o dată nivelul la care se află România.

Toată lumea vorbește, în termeni foarte gravi, despre ce s-a întâmplat între George Simion și Virgil Popescu de parcă ar fi ceva crucial. Când am văzut pozele cu ei din Parlament, am zis că parcă erau din reclama aia cu „Poate data viitoare mă sărută”. Apoi am văzut filmul din Parlament. Eu nu sunt atât de grav privind subiectul acesta. De ce? Pentru că acesta este nivelul în România. A fost doar un moment „de autentic”. A fost un moment de sinceritate”, a spus Mircea Badea

Jurnalistul a subliniat că acesta este de fapt nivelul în România.

Acesta este nivelul în România în orice, inclusiv în Parlamentul României, inclusiv în Guvernul României. Ce ați văzut aici nu a fost decât sinceritate, autentic. Practic au ridicat fustițele la niște treburi și ne-am uitat acolo”, a precizat Badea la emisiunea „În gura presei”.

Nu minimalizez urâțenia și inadecvarea gestului făcut de George Simion, dar nici nu vreau să par așa de grav ca și când venim de la Oxford. Totuși... noi venim de la cocioc, unde ne căc#m în fundul curții și unde l-am ales pe Traian Băsescu, de două ori, președinte și pe mulți alții. Totuși... noi ne uităm la Florin Roman, de exemplu, ca și când ar fi urmașul lui Brătianu. Serios?! Pe bune?”, a mai adăugat realizatorul TV.

Comentarii Facebook