Duminica 28 Aprilie

Mihai Onilă, liderul trupei Axxa, a ținut post cu apă de 40 de zile! Ce a spus la final - VIDEO


Mihai Onilă, liderul trupei Axxa, a făcut post cu apă timp de 40 de zile. Acesta a spus la final că se simte foarte bine și este bucuros că și-a îndeplinit dorința avută de peste 20 de ani.

Postul cu apă a devenit tot mai cunoscut printre vedete, atât în România, cât și peste hotare. Mihai Onilă a reușit să-și ducă provocarea până la capăt și s-a abținut timp de 40 de zile de la consumul de alimente. A băut doar apă și ceaiuri calde, în anumite zile, iar rezultatul este unul foarte bun.

Mihai Onilă a înregistrat procesul său zilnic și l-a împărtășit cu fanii săi, pe rețelele de socializare. A început postul încă din prima zi a anului, de la ora 17:00, când a avut loc ultima sa masă. Consideră că este un adevărat succes, cu toate că a încercat să-l țină de la vârsta de 33 de ani, motivând că Iisus Hristos a fost crucificat tot la 33 de ani.

Se simte foarte bine și a reușit să facă activitățile sale zilnice, fără să existe vreo problemă cu privire la lipsa de energie.

Astăzi sunt foarte bucuros, este ultima zi de post, unde chiar am încheiat. Eu am început filmările de pe 2 ianuarie și astăzi suntem în 11 februarie dar postul în sine l-am început de pe 1 ianuarie de la ora 17:00, fiind ultima masă pe care am luat-o. Pot să îl numesc un succes. Acest post este o realizare a mea, este ceva ce mi-am dorit să fac de mult timp, de la 33 de ani, când Iisus Hristos a împlinit 33 de ani, mi-am dorit să țin post 40 de zile și n-am reușit, am reușit peste 20 de ani mai târziu, adică acum când am 53 sunt. Foarte bucuros sunt foarte fericit. Pe de altă parte vreau să vă spun că eu, terapeut fiind de 15 ani, studiind terapiile complementare am înțeles cum anume să mă susține energetic în acest post, astfel încât să-l pornesc, dar și să-l închei”, a povestit Mihai Onilă pe contul său de TikTok.

Mihai Onilă a avut parte de mai multe schimbări în timpul postului de 40 de zile. Terapeutul se simte mult mai bine, atât fizic, cât și psihic. Are energie și a reușit să își ducă provocarea până la capăt. Totodată, a slăbit și aproape 20 de kilograme în doar o lună și 10 zile.

Am pornit de la 86.4 kg și am ajuns la 68.5 kg, deci mă simt foarte bine. Chiar dacă, culoarea mea este puțin gălbuie așa cum spuneți voi, din fericire, eu folosesc o lumină puțin aurie pentru videoclipuri. Deci, sunt foarte bine și să ne vedem cu bine, vă doresc tuturor binele pe care mi-l doresc și mie și pe care îl doriți și voi”, a mai spus Mihai Onilă pe rețelele de socializare.

@mihaionila362 #40deziledepostcuapa #ziua40a @Mihai Onila ♬ sunet original - mihaionila

Comentarii Facebook