Duminica 28 Aprilie

Mesajul Andrei, după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: ”Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”


Andra Măruță a mărturisit că a fost complexată din cauza kilogramelor în plus, dar că acum este confortabilă cu persoana ei.

Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină (n.red. la Românii au talent) vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, a declarat Andra Măruță.

Aceasta a încercat diverse metode pentru a ascunde kilogramele în plus și că nu a acceptat că are o problemă cu greutatea sa.

Cred că totul pleacă de aici (n.r. își pune mâna pe inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere –  că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima.

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună – două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam,  îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”, a mai spus Andra.

Artista a dezvăluit că nu aspectul fizic o deranjează, dar consideră că cel mai bine pentru sănătatea ei ar fi să slăbească.

Am acceptat că trebuie să mă văd, să văd exact cum sunt ca să pot să fac o schimbare. N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentu sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă.

Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mancare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne ce mănânc azi. Vă jur, sunt extrem de sinceră, poate exagerat de sinceră, dar dacă tot s-a ivit acest moment, de ce să nu încurajăm toate femeile și să transimtem mesajul ăsta frumos. M-am ridicat și m-am dezbrăcat în fața tuturor cu toate secretele mele,

dacă e să fie vreun secret, dar nu mai e, pentru că eu mă simt frumoasa”, a încheiat Andra.

Comentarii Facebook