METEO. Prognoza meteo de Florii. Vremea se răcește în mare parte din țară. Cum va fi vremea în Cluj?


Meteo. Vremea se va răci în aproape toată țara, dar în extremitatea sudică, temperaturile vor rămâne ridicate în acest sfârșit de săptămână în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Floriile.

Meteo. Prognoza meteo de Florii. Vremea se răcește brusc. Vin ploile

Vremea se va răci astăzi în mare parte din țară, dar în Lunca Dunării vor fi maxime de până la 21 de grade. Vor fi averse și fenomene electrice în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest, iar în zonele montane înalte vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în mare parte din țară.

În weekend va fi frig în jumătatea nordică a țării, dar regiunile sudice temperaturile vor atinge 19-20 de grade. Mâine, doar izolat va ploua slab, iar în masivele nordice vor fi precipitații mixte. Duminică și luni va ploua în toată jumătatea de nord, iar în zonele montane înalte vor fi ninsori și lapoviță.

Meteo. Cum va fi vremea la Cluj, în weekend?

În Cluj-napoca vremea va fi ușor mai caldă, față de zilele precedente. Sunt șanse să plouă moderat vineri, însă va fi o noaptea senină. Pe de altă parte, sâmbătă, 24 aprilie, cerul va fi însorit, maxima zilei va fi de 11 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt aproape inexistente. Spre seară, cerul va fi noros, însă tot nu va ploua. Vestea bună este că minima zilei nu va fi cu minus.

ol.jpg

Duminică, soarele ne va părăsi din nou. Cerul va fi parțial noroc atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, însă va fi mai cald decât sâmbătă. Vântul va sufla ușor pe timp de zi și se va înteți pe timpul nopții.

Luni, 26 aprilie, la Cluj-Napoca, vremea va fi la fel de mohorâtă, însă nu va ploua până la lăsarea serii. Temperaturile ajung iar precum cele de sâmbătă și vântul va fi mai puternic pe timp de zi, decât pe timp de noapte.

iuou.jpg



Comentarii Facebook