Medic despre Vladimir Putin: Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat


Medicul Tudor Ciuhodaru a analizat imaginile cu Vladimir Putin, de la parada organizată de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova, și a spus că pate bolnav.

Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine în lună plină care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi.

Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente. În acest context fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj.

Apar dureri importante mai ales din cauza osteopeniei și osteoporozei la nivelul coloanei vertebrale. Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica”, a declarat Tudor Ciuhodaru la ”Sinteza Zilei”.

Vladimir Putin a participat la parada de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova, dar nu a declarat formal război Ucrainei așa cum se aștepta toată lumea.

VIDEO. Dictatorul de la Moscova, învelit cu o pătură la parada militară din Piaţa Roşie. Ruşii au anulat şi Avionul Apocalipsei din cauza vremii

Comentarii Facebook