VIDEO. Dictatorul de la Moscova, învelit cu o pătură la parada militară din Piaţa Roşie. Ruşii au anulat şi Avionul Apocalipsei din cauza vremii


Rușii nu s-au bucurat de o vreme bună la cel mai important eveniment al anului, celebrarea celor 77 de ani de la Victoria Rusiei asupra nazismului. La Parada de Ziua Victoriei de la Moscova, după discursul său, Vladimir Putin a stat pe scaun, învelit cu o pătură.

Reamintim că într-un discurs halucinant, plin de afirmaţii false, liderul de la Kremlin a dat din nou vina pe Occident pentru războiul din Ucraina şi a transmis că Moscova este în conflict cu NATO. 

Showul aviatic la care trebuie să-şi facă apariţia Avionul Apocalipsei a fost suspendat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit lui Dmitri Peskov. La Moscova erau 9 grade şi condiţii de ploaie. Ria Novosti, agenţie de propagandă a statului, a publicat chiar un clip în care Vladimir Putin este învelit cu o pătură pe picioare în timp ce asista la parada militară. La eveniment nu a participat niciun lider străin, scrie observatornews.ro.

„Avionul apocalipsei" sau Kremlinul zburător, cum mai este numit buncărul nuclear aerian în care Vladimir Putin se poate refugia în caz de atac. Recent modernizată, aeronava este văzută extrem de rar, iar ridicarea ei de de la sol dă fiori, în condiţiile în care Rusia a ameninţat în repetate rânduri cu un atac nuclear, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook