Mama unui copil de doi ani s-a aruncat de la etaj. Tânăra era măcinată de o problemă de la serviciu


Caz tragic în județul Dâmbovița. O femeie de 34 de ani din Moreni, mama unui copil de doi ani, este în stare critică după ce s-a prăbuşit în gol, luni dimineaţă, de la fereastra locuinței sale, aflată la etajul doi.

Rudele povestesc că tânăra ar fi încercat să-și ia zilele pentru că era măcinată de o problemă de la serviciu şi se temea că ar putea fi dată afară. Femeia a trecut printr-o perioadă grea: în ultimul an își pierduse ambii părinți, notează stirileprotv.ro.

Femeia, care era responsabilă cu protecția muncii, a avut un eveniment nefericit la serviciu unde a avut loc un accident de muncă, iar ea se considera pe deplin vinovată pentru cele întâmplate.

Soțul femeii spune că aceasta trecea printr-o depresie profundă după pierderea părinţilor, starea ei emoțională a fost afectată peste măsură, iar acum venise şi stresul că ar putea fi dată afară de la serviciu.

Ieri dimineaţă, mama copilului de doi s-a retras în dormitor unde și-a pus în aplicare planul suicidal. În urma căzăturii de la etajul doi, femeia s-a ales cu fractură de coloană și mai multe traumatisme severe. Ea a fost transportată în comă profundă la Spitalul Universitar din București.

Comentarii Facebook