Mădălin Voicu numit secretar de stat la Ministerul Culturii și reactivat de PSD


Fostul deputat PSD, Mădălin Voicu, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, printr-o decizie semnată de premierul PNL Nicolae Ciucă.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mădălin-Ştefan Voicu se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii", se arată în documentul semnat de prim-ministru.

Mădălin Voicu a mai fost secretar de stat la Ministerul Culturii și în Guvernul Dăncilă. 

Mădălin Voicu are probleme penale

Mădălin Voicu este cercetat în dosarul ”Frauda la Partida Romilor” alaturi de fostul deputat Nicolae Paun. DNA a cerut arestarea lui, dar parlamentarii s-au opus cu 170 voturi ”impotriva” solicitarii justitiei si 116 „pentru”.

Va rog sa nu incuviintati retinerea si arestarea mea pentru ca sunt nevinovat si ar fi o umilinta ingrozitoare, pe care o voi suporta, daca Doamne fereste, se va intampla. Dar este inadmisibil sa mi se intample mie si altora asa ceva, chestiuni care tin de un fel de presiune si represiune intr-o tara care se pretinde democratica. Credeti-ma ca eu nu sunt politician, fac politica (…) sunt un om curat, Accept orice fel de verdict in ceea ce ma priveste cu conditia sa fie adevarul pur”, a declarat deputatul PSD Madalin Voicu, in plenul Camerei.

În 26 noiembrie 2016, dosarul a fost trimis în judecată, dar instanta suprema l-a retrimis la DNA pentru refacerea urmaririi penale.

Comentarii Facebook